Bandes Silents vol. I - Los Condenados

by Pupille

/
1.
2.

about

Per a la pel·lícula Los Condenados, d'Isaki Lacuesta, vam treballar dues interpretacions de la banda sonora. Una era més austera i acústica i l'altra, interpretada per Pupille i Pau de Nut, més elèctrica i sorollosa. Finalment, el director va triar la versió acústica, però hem volgut publicar aquesta versió elèctrica, que no té res que envejar a la seva germana tranquila i que mostra una vessant de Pupille diferent a l'habitual.
_____________________________________________

Para la película Los Condenados, de Isaki Lacuesta, trabajamos dos interpretaciones de la banda sonora. Una era más austera y acústica y la otra, interpretada por Pupille y Pau de Nut, más eléctrica y ruidosa. Finalmente, el director eligió la versión acústica, pero hemos querido publicar esta versión eléctrica, que no tiene nada que envidiar a su hermana tranquila y que muestra una vertiente de Pupille distinta a la habitual.
_____________________________________________

For Isaki Lacuesta's film Los Condenados, we worked in two different interpretations of the soundtrack. One of them was more austere and acoustic, the other one, played by Pupille and Pau de Nut, more electric and noisy. Finally, the director chose the acoustic one, but we want to publish this electric version too, since it has nothing to envy its quiet sister and shows Pupille in a mood different from the usual.

credits

released May 22, 2013

Pau de Nut: Violoncel
Salvador Miranda: guitarra
Quico Álvarez: guitarra
Chris Moya: baix
David Martinez: percussions
Gerard Gil: guitarres, samples i programació

Enregistrament i mescles: Jordi Pàmies (Estudis Mas Allà) i Gerard Gil

tags

license

all rights reserved

about

Gerard Gil Tarragona, Spain

Gerard Gil (Tarragona 1976) és membre de bandes com Zul, Pupille, H de Casa, Don Simón i Telefunken o El Teatre Magnètic. Ha composat també la banda sonora de nombrosos curtmetratges i documentals, així com dels llargmetratges Los Condenados i Los Pasos Dobles d'Isaki Lacuesta. ... more

contact / help

Contact Gerard Gil

Streaming and
Download help

Shipping and returns